Hello?

Is it me you looking for?

Hello?

Is it me you looking for?

Als het onderstaande je bekend voor komt, kan ik je helpen:

Je hebt een project, idee of verhaal wat al maanden (of jaren) door je hoofd spookt en je niet los laat,

maar je hebt moeite om hier tijd voor te maken in je drukbezette leven. De waan van de dag regeert. En als je heel eerlijk bent, ben je bang voor wat er gebeurt als je er écht voor gaat.

Je bent super kritisch op jezelf en je werk.

Je twijfelt aan wat je doet en blijft maar bijschaven en perfectioneren.
Als iets nieuw of eng voor je is, ga je overdenken. Je hebt grote doelen voor je bedrijf (en tot in detail uitgewerkt in je notitieboeken) maar wanneer het aankomt op jezelf of je ideeën promoten dan ben je terughoudend uit angst voor afwijzing. Het overdenken verlamd je, het ontbreekt je aan momentum.

Je verstopt jezelf en maakt je zorgen over wat anderen van je vinden.

Daarom pas je je aan. Je wilt dat mensen je aardig vinden en niet slecht over je praten.
Dus maak je het werk dat er van je verwacht wordt, maar het geeft je geen voldoening meer.
Er zit meer in je dan je nu laat zien.
Je werkt te veel en rekent te weinig voor wat je doet in de hoop “goed genoeg” te zijn.
Je werk is een dure hobby en niet het succesvolle bedrijf waar je van droomt.

Je houdt je niet aan je eigen afspraken.

Je hebt veel ideeën en bent snel afgeleid. Je hebt grootse plannen: je wilt een film maken, een boek schrijven, een onderneming starten, maar je geeft op als het lastig wordt of je als je niet meteen resultaat ziet. Dan stort je je snel op een volgend project.

Je bent ondernemer geworden omdat je verlangde naar vrijheid en vreugde.

Maar ondanks dat je nu eigen baas bent voelt het niet zo. Je bent druk met van alles en nog wat, maar komt geen meter verder. Je blijft maar informatie en kennis vergaren op zoek naar een doorbraak. Maar al die podcasts, boeken en cursussen die je verslindt maken geen verschil. Sterker nog, je wordt er alleen maar onzekerder door.

sfeer 1

De oplossing zit ‘m niet in nog harder werken en wachten op een beter moment.

Veranderen is niet makkelijk en kan eng en spannend zijn waneer je er mee begint.

Je hebt moed, energie en toewijding nodig om je dromen na te streven.

En als je niet iemand aan je zijde hebt die je je blinde vlekken laat zien, in je gelooft en je aanmoedigt door de ups en downs, kan het maar al te gemakkelijk zijn om gewoon op te geven.

Dat is de reden dat ik Creative Confidence gemaakt heb.

Waarin je helder krijgt wie je bent en wat je wilt maken.

En het zelfvertrouwen krijgt om je werk te delen.

De Creative Confidence Methode

Een down to earth coach programma van drie maanden waarin je je zelfkennis vergroot, creatieve blokkades doorbreekt, in actie komt en het werk maakt waar je trots op bent.

 • 1.
  Verhelder je visie

  Door middel van krachtige vragen en zelfonderzoek identificeren we je persoonlijke en professionele doelen.
  Ik geef je tools om je onbewuste patronen, angsten en overtuigingen te onderzoeken.
  Dit geeft helderheid en inzicht.

 • 2.
  Roadblocks en remedies

  Je doorbreekt creatieve blokkades en oefent met nieuwe manieren van denken en doen.
  Veranderen is niet makkelijk. Daarom maken we een strategisch plan en begeleid ik je bij elke stap. Je leert met angsten en ongemak om te gaan.

 • 3.
  En actie!

  Het voorbereidende werk is gedaan en je onderneemt gerichte actie richting je doel.
  We kijken naar de resultaten van je acties en verfijnen waar nodig. Zodat je zeker weet dat je je doelen haalt.
  Je stelt een persoonlijke toolkit samen met de meest effectieve tools en strategieën die je kunt inzetten. We maken een plan voor de toekomst.

Neem het niet alleen van mij aan

"Ik kwam bij Daphne omdat ik bepaalde taken niet gedaan kreeg. Mijn ideeën stagneerden en ik kwam niet tot een eindproduct. Ik heb geprobeerd mezelf te motiveren maar het lukte niet om van de excuses door te pakken naar een daadwerkelijk resultaat.

Mijn grootste twijfel om aan dit coach traject te beginnen was dat ik dacht dat ik het zelf allemaal wel zou kunnen, dat ik het allemaal al wel wist, en dat bleek helemaal niet zo te zijn.

Daphne geeft je een schop onder je kont. Wijst je op zaken die je misschien wel weet maar ook op zaken waar je nog niet aan hebt gedacht. Door het coachingstraject heb ik nu een prachtig eindresultaat en alle beren op de weg bleken er niet te zijn. Door een frisse blik en goede coaching ben ik veel stappen verder gekomen.
Helemaal super."

- Natasja Noordervliet, Fotograaf

"Daphne is geduldig, doortastend en begripvol. Ze heeft me geholpen om te kiezen voor mezelf en voor wat ik nodig heb waardoor ik meer stabiliteit kreeg in een zeer onrustig periode in mijn leven.
Ik twijfelde of ik nog wel hetzelfde werk wilde blijven doen. Ik ben 47 en vroeg me af of het niet tijd was voor verandering. Maar was ook erg onzeker over wat ik wel of niet kan. Ik weet nu wat mijn talenten en sterke kanten zijn en doe het werk dat bij me past. Daphne dringt niets op en vertelt je niet wat je moet doen maar laat je op zoek gaan naar je eigen antwoorden en oplossingen.
Ik raad haar aan iedereen aan!"

- Carina, Noordervliet Corporate Communication Coödinator

"Ik heb de coaching bij Daphne als positief en prettig ervaren.
Ik werd geleid door de waan van de dag en ideeën en wensen van anderen en dingen die ik zelf wilde doen voor me uitschoof, terwijl die wel in mijn hoofd bleven hangen.
Nu maak ik betere keuzes en geef ik voorrang aan de dingen die ik wil doen, ik maak een planning waardoor ik me er ook aan houd. Ik maak afspraken met mezelf die ik serieus neem.
Daphne geeft praktische handvatten om mee aan slag te gaan de komende tijd, wat energie en vertrouwen geeft. "

- Tessa Reedijk, Psycholoog

"Daphne heeft een prettige energie, ze straalt rust en warmte uit. Dat werkt uitnodigend voor mij om ruimte in te nemen en mijn verhaal te doen. Ze dringt niets op en laat de verantwoordelijkheid bij mij. Ik voel me veilig en doordat ik met Daphne concrete acties formulier kom ik ook echt in beweging. "

- Erika, HR adviseur

"Voordat ik met het coach traject begon twijfelde ik over mijn volgende stap in mijn werk.

Ik was continu op zoek naar het perfecte, briljante concept. Ik vond het moeilijk om te kiezen uit al mijn ideeën en was bang om verkeerde keuzes te maken

Maar dankzij de gesprekken met Daphne realiseerde ik me dat ik eigenlijk al wist wat ik wilde. Ze leerde me om stap voor stap vooruit te gaan en niet langer te wachten op het perfecte moment.

Nu heb ik meer helderheid en vertrouwen. Ik wacht niet langer af en ik ben begonnen met het uitvoeren van mijn plannen."

- Marieke Riks Conceptdenker, artdirector, designer, trainer

"Daphne coacht heel liefdevol, aandachtig en nuchter. Ze luistert echt naar je en stelt precies de vragen die je verder helpen. Ze neemt de tijd en zorgt ervoor dat je inzichten aan het eind van het gesprek helder en overzichtelijk zijn.

Coaching met Daphne is echt een cadeautje!"

- Ambi Oosterhout Studieadviseur | Coach

Picture this

Je begint je dag gefocust en energiek omdat je eindelijk duidelijke keuzes maakt. Je concentreert je op het creatieve werk van hoog niveau, dat je veel voldoening geeft.

Je werkt aan je doelen en steunt jezelf in plaats van jezelf en je werk te bekritiseren. Wanneer het tegenzit en je je bang of verloren voelt, heb je de tools en technieken om emotionele stormen te doorstaan. Je overwint creatieve blokkades en ontdekt nieuwe ideeën en oplossingen voor je uitdagingen. Dit wakkert je creativiteit aan.

Je straalt omdat je gelooft in je kennis en kunde en niet langer bang bent om fouten te maken. Je stopt meer van jezelf in je werk. Je gaat er voor in je leven en werk.

Je zet door in plaats van dat je afhaakt, uitstelt of je dromen op een laag pitje zet.
Je houdt je aan je eigen afspraken en maakt dingen af die belangrijk zijn voor je. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen.

Joy in the Journey
Je jakkert niet meer op zoek naar succes en stelt plezier niet langer uit. In plaats daarvan weet je welke actiestappen je moet nemen en voert deze uit. Je geniet van de de reis en hoe je elke dag stappen aan het zetten bent richting doelen.

Creative Confidence vergroot je zelfvertrouwen, zet je in de actie stand – en houdt je daar. Verstop jezelf niet langer, het is tijd om actie te ondernemen.

Niet je typische coach:
praktisch met een vleugje magie.

Tot een paar jaar geleden hield ik me nog verborgen achter de schermen - en hielp ik de creative visies van anderen waar te maken. Ik was niet tot nauwelijks te vinden online, en postte al helemaal geen beeld of materiaal van mezelf.

Lange tijd dacht ik dat hard werken en me aanpassen de sleutels waren tot succes en had ik niet het zelfvertrouwen om ondernemer te worden - en bleef ik maar opleidingen volgen in de hoop ooit goed genoeg te zijn.
En toen had ik een aha moment - want het zelfstandig ondernemerschap is de grootste leer school voor persoonlijke ontwikkeling.
Trust me, al je overtuigingen, angsten en blinde vlekken kom je tegen.
En ik besloot door de weerstand heen te bewegen omdat ik naar meer verlangde.

Meer vertrouwen en minder twijfel.
Meer doen en minder overdenken.
Meer moed en minder verstoppen.

daphne 2

Nu combineer ik mijn twintig jaar ervaring in de creatieve industrie met coaching en help ik andere creatieven het werk te maken waar ze trots op zijn en in het licht te gaan staan.

Want er is niks mooiers dan leven in kleur na jaren in zwart-wit te hebben geleefd.

Ik geloof dat de magie die we als mensen hebben ons vermogen is om dingen te verzinnen en deze dromen vervolgens, door toegewijde actie, werkelijkheid te laten worden.

En er is niets waar ik meer van houd dan mensen te laten zien hoe ze die – heel reële – magie kunnen gebruiken om de levens te ontwerpen die ze echt willen leiden.

Maar er is moed voor nodig.

Want hoezeer we ook onze dromen waar willen maken en willen groeien in het leven, ons brein is ontworpen om ons veilig te houden en daarom zijn we bang voor verandering, om nieuwe dingen uit te proberen en het bekende achter ons te laten.

En uitgerekend die stappen zijn nodig om een leven en een carrière te ontwerpen waar je van houdt.

Wat je krijgt

Drie maanden lang krijg je de begeleiding, ondersteuning en inspiratie om het leven te creëren  waar je van houdt.

Je krijgt tools en technieken om je plannen om te zetten in praktische projecten.

Motivatie en accountability om je op weg te helpen en te houden.

We maken een plan voor de toekomst zodat je het geleerde volhoudt.

De sessies:
Je krijgt zes coach sessies van een uur verdeeld drie maanden.
Ontworpen om helder te krijgen wat je nodig hebt om je (creatief) vervuld te voelen en te stralen in je leven en werk.
Opnames van de sessies worden na afloop naar je gemaild.

Coach on the go:
Tussen de sessies door zet je actiestappen richting je doelen en ik ondersteun je via (spraak)berichten in de Voxer app (een soort What’s App) en regelmatige check-ins.
Zo houden we nauw contact met elkaar.

Toolkit:
Wetenschappelijk onderbouwde tools en technieken.
Mooi vormgegeven tools en resources die je helpen wat je leert tijdens de sessies te integreren.

Wat dit je oplevert

Meer ruimte en rust in je agenda en je hoofd, waardoor de creativiteit weer gaat stromen.

Meer vreugde en plezier omdat je dit prioriteit maakt in je leven.

Je staat stil bij wat jij wilt, in plaats dat je doet wat er van je verwacht wordt.

Meer zelfvertrouwen: minder twijfelen aan jezelf, angst voor kritiek of de druk om te zijn zoals anderen. Je steunt jezelf ook als je nog niet meteen resultaat ziet.

Focus omdat je je ideeën omzet in concrete plannen en acties.

Het Creative Confidence Programma

Een coach programma van drie maanden speciaal voor creatieven die er klaar voor zijn om hun zelfkennis te vergroten, creatieve blokkades te doorbreken en in actie te komen om hun beste werk te maken.

849,- euro excl. BTW | betalen in twee termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Het is een 1-1 coach programma voor creatieven die het werk willen maken waar ze trots op zijn en dit met zelfvertrouwen willen delen. Het programma bestaat uit zes coach sessies van een uur en extra ondersteuning via email en app tussen de sessies door.

Creative Confidence is geschikt voor ervaren creatieven die een druk leven hebben en moeite hebben om de tijd te vinden om het werk te maken waar ze trots op zijn. Misschien wil je werken aan iets specifieks zoals je volgende creatieve project, ben je er klaar mee om alles zelf te willen doen of wil je werk maken in plaats van denken over werk maken.

We zien elkaar zes keer in drie maanden via Zoom. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag en integreer je wat we in de sessies bespreken. Je krijg ook support via de app en de mail.

Samen spreken we af wanneer de sessies plaats vinden. Na de live sessies krijg je een opname van de sessies gemaild.

Dit programma is speciaal ontwikkelt door een creatief voor creatieven. Bedoelt om je uit je creatieve winterslaap te wekken en te veranderen van een struggelende creatief in een stralende maker. Klaar om je creaties te delen met de wereld.
Aan het eind van het programma onderneem je actie, ben je zichtbaar en/of publiceer je je werk waardoor je zelfvertrouwen groeit.
Je hebt een toolkit met persoonlijke tools en strategieën die je kunt inzetten. Je bent je bewust van je valkuilen en patronen. Je hebt een actieplan om je werk voort te kunnen zetten.

Dit programma is ontwikkelt om je te helpen:

Een plan te hebben dat past bij jou en je leven waardoor je niet langer aanmoddert.
Het werk te maken wat je vervuld door ruimte te creëren in je agenda en je hoofd.
Actie te ondernemen in de richting van je doelen waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Ik ondersteun je met elke stap die je neemt en help je met obstakels die je onderweg tegenkomt. We vieren elk succes. Dit bewijst aan jezelf dat je alles al in huis hebt om je doelen te bereiken.
Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve industrie en ben een gecertificeerd coach en ik wil niks liever dan dat je snel resultaat ziet. Maar je resultaten zijn afhankelijk van hoe je je inzet tijdens onze samenwerking. Ik kan geen resultaat garanderen, dat zou niet ethisch van me zijn. Persoonlijke ontwikkeling is een reis niet een bestemming en iedereen heeft een ander vertrekpunt.
Wat ik wel kan zeggen is dit: als jij je volledig inzet tijdens de 90 dagen dat we samenwerken dan zul je verstelt staan van de resultaten die je kunt claimen voor jezelf.

Als je consistent werk wilt maken waar je trots op bent en je zelftwijfel wilt veranderen in zelfvertrouwen, dan raad ik je aan dit te doen met ondersteuning zodat je sneller en makkelijker resultaat ziet dan door het alleen te doen met vallen en opstaan. Veranderen is namelijk niet makkelijk.

Of ik de juiste ondersteuning ben is aan jou om te beslissen! Als je wilt verkennen of dit programma geschikt is voor je is, maak ik met plezier een afspraak met je.

De volgende punten kunnen je helpen met het maken van je keuze:

Dit programma is voor jou als:

Je aan iets specifieks wilt werken zoals meer zichtbaar zijn of je volgende creatieve project van de grond krijgen en je hebt iemand nodig die je helpt om het voor elkaar te krijgen.

Je vast loopt. Je bent er klaar mee om alles zelf te willen doen. Je hebt behoefte aan een frisse blik van buiten en iemand om de boel op te schudden.

Je wilt werk maken in plaats van denken over werk maken.

Je hebt behoefte aan ondersteuning en accountability om je droomproject tot leven te wekken.

Je wilt een plan hebben waardoor je meer focus en structuur hebt en je meer tijd over houdt voor andere dingen (zoals een dag vrij nemen)

Dit programma is NIET voor jou als:

Je blij bent met het werk dat je maakt en je behaalde resultaten.

Je  geen behoefte hebt aan meer rust en ruimte in je hoofd of meer tijd voor jezelf.

Je op zoek bent naar quick fixes.

Je geen interesse hebt in je eigen ontwikkeling of groei.

Nog steeds vragen? Geen probleem!

Heb je nog andere vragen? Je kunt me altijd bereiken via info@daphnemaierna.com