Over Daphe Maierna

Over mij

Ik ben hier om je te helpen groeien als creatieve professional.

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de film- en reclame wereld. Vier jaar geleden maakte ik de overstap naar trendwatching en toekomstonderzoek, waarbij ik bestudeerde hoe de huidige tijdgeest menselijke waarden en behoeften beïnvloedt. Ik deed graag onderzoek en was (en ben nog steeds) gefascineerd door menselijk gedrag, maar ik had het gevoel dat ik op individueel niveau meer het verschil kon maken en volgde een opleiding tot life - en loopbaan coach.

Nu combineer ik mijn creatieve, toekomstgerichte en coachende vaardigheden om mensen te helpen meer helderheid, focus en vertrouwen te vinden.

Het is mijn doel om een veilige ruimte te creëren voor innerlijke groei en het bevorderen van geestelijke gezondheid en welzijn. Als coach help ik je te onderzoeken wat er echt toe doet in je leven en actie te ondernemen. Met mijn futuristische mindset zal ik je aanmoedigen om je toekomst te creëren en vorm te geven.

Ik geloof in de kracht van creativiteit, bewustzijn en actie om een betere wereld voor iedereen vorm te geven. Ik geloof dat we die samen kunnen creëren.