Weet wat je wil, overwin persoonlijke barrières en zet vol vertrouwen je volgende stap.

Een uniek, persoonlijk coaching programma om met meer voldoening de resultaten te bereiken waar je naar op zoek bent.

Weet wat je wil, overwin persoonlijke barrières en zet vol vertrouwen je volgende stap.

Een uniek, persoonlijk coaching programma om met meer voldoening de resultaten te bereiken waar je naar op zoek bent.

Voor wie?

Voor nieuwsgierige, gedreven en creatieve ondernemers die groots dromen en impact willen maken in de wereld.

Ben je klaar om creatieve manieren van denken, werken, leiden en leven aan te boren? Dan ben ik er om samen te werken en je te ondersteunen op je reis.

Hoe het werkt?

 1. Verken: maak kennis en bepaal hoe je samen wilt werken.
 2. Bewustwording: totdat we bereid zijn om te zien wat ons in de weg staat blijven we hangen in onze comfort zone. Als coach ben ik je spiegel.
 3. Actie: echte, blijvende verandering vindt plaats door actie te ondernemen.

Persoonlijk

Jij als persoon staat centraal in de coaching, niet je probleem. Tijdens de sessies onderzoeken we de effectiviteit van je gedachten, gevoelens en gedrag. 

Pragmatisch

Je leert actie te ondernemen en de dingen te doen die er voor jou toe doen. Door middel van concrete tools en technieken om in je dagelijkse leven toe te passen.

Evidence based en effectief.

Maatwerk

Geen persoon is hetzelfde, dus mijn coaching programma’s zijn dat ook niet. Geen 3-stappen plan of een methode voor succes.

Wat kun je wel verwachten?
Een persoonlijk programma waarin je doelen en uitdagingen worden aangepakt om zo meer helderheid, inzicht en krachtige verandering te creëren.

Je bent getalenteerd en houdt van creëren, je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent maar van binnen knaagt er iets.

Je voelt je:
Moe van de energie die het kost om alles op rolletjes te laten verlopen.
Gefrustreerd omdat je vastzit en je tot meer in staat bent dan je nu laat zien.
Eenzaam omdat je niet goed weet hoe je om hulp kunt vragen.
Treurig omdat je worstelt met een innerlijke, kritische stem. Het is nooit goed genoeg.
Wanhopig omdat je mensen en situaties probeert te controleren zonder resultaat.

Je bent op zoek creatieve voldoening, zit vast in je denken en bent het contact verloren met je grote, gedurfde droom.

Wil je succes herdefiniëren en je vervuld voelen in meerder aspecten van je leven?

Je hoeft het niet alleen te doen.

sfeer 1

Met mijn coach technieken, oefeningen en tools ondersteun ik je om:

Duidelijkheid te creëren over de richting die je op wilt
Gerichte actie te ondernemen en de dingen te doen die er voor jou toe doen
Persoonlijke barrières te overwinnen
Te identificeren wat uniek is aan jou
Uitdagingen aan te gaan
Een bevredigend en zinvol leven te leiden
Je krachtiger, creatiever en meer verbonden te voelen met jezelf en anderen
Je visies en creaties met de wereld te delen

Mijn sessies zijn ontworpen om je krachtig, energiek en gefocust te laten voelen. Mijn op maat gemaakte en geïndividualiseerde aanpak zal je helpen om:

 • 1.

  Meer helderheid te krijgen over je unieke sterke punten, doelen en waarden. Je weet wat belangrijk voor je is, waar je voor wilt staan in het leven, welke sterke punten en kwaliteiten je wilt ontwikkelen en hoe je jezelf en anderen wilt behandelen. Zodat je ontdekt waar je de grootste impact kunt maken en kunt innoveren, verbeteren en inspireren - in je leven en werk.

 • 2.

  Een persoonlijke strategie te ontwikkelen. We brengen je visie tot leven. Wie en wat heb je nodig om je doelen te bereiken? Wat houd je tegen? Je leert hoe je de impact van moeilijke gedachten en gevoelens kunt verkleinen zodat ze je niet beheersen, tegenhouden of neerhalen.

 • 3.

  In actie te komen. Je inzichten vertalen we altijd naar kleine, praktische stappen waar je tussen de coaching sessies mee aan de slag gaat. Door te oefenen met nieuwe gedachten en gedrag kom je in beweging en kun je actief het verschil gaan maken in je leven. Dit geeft zelfvertrouwen.

"De kracht van luisteren en gereflecteerd krijgen wat je zegt, denkt, voelt en doet leidt tot inzicht. En één enkel inzicht kan je leven doen veranderen."

Hi, ik ben Daphne.

In 2021 is Daphne Maierna Coaching ontstaan vanuit het idee dat creativiteit een cruciale rol speelt in ons leven en werk. Daphne heeft meer dan twintig jaar ervaring in de creatieve sector en is sinds 2013 zelfstandig ondernemer.

Ze is opgeleid tot (ACT) coach en aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches). Ze hanteert een flexible en intuïtieve stijl met robuuste coaching kaders en evidence based tools.

Naast bovenstaande is Daphne een gediplomeerd yoga- en breath work docent.
Ze heeft een passie voor leren en bestudeert voortdurend psychologie en neurowetenschappen om de menselijke natuur beter te begrijpen.

daphne 2

Klanten aan het woord

"Ik kwam bij Daphne omdat ik bepaalde taken niet gedaan kreeg. Mijn ideeën stagneerden en ik kwam niet tot een eindproduct. Ik heb geprobeerd mezelf te motiveren maar het lukte niet om van de excuses door te pakken naar een daadwerkelijk resultaat.

Mijn grootste twijfel om aan dit coach traject te beginnen was dat ik dacht dat ik het zelf allemaal wel zou kunnen, dat ik het allemaal al wel wist, en dat bleek helemaal niet zo te zijn.

Daphne geeft je een schop onder je kont. Wijst je op zaken die je misschien wel weet maar ook op zaken waar je nog niet aan hebt gedacht. Door het coachingstraject heb ik nu een prachtig eindresultaat en alle beren op de weg bleken er niet te zijn. Door een frisse blik en goede coaching ben ik veel stappen verder gekomen.
Helemaal super."

- Natasja Noordervliet, Fotograaf

"Daphne is geduldig, doortastend en begripvol. Ze heeft me geholpen om te kiezen voor mezelf en voor wat ik nodig heb waardoor ik meer stabiliteit kreeg in een zeer onrustig periode in mijn leven.
Ik twijfelde of ik nog wel hetzelfde werk wilde blijven doen. Ik ben 47 en vroeg me af of het niet tijd was voor verandering. Maar was ook erg onzeker over wat ik wel of niet kan. Ik weet nu wat mijn talenten en sterke kanten zijn en doe het werk dat bij me past. Daphne dringt niets op en vertelt je niet wat je moet doen maar laat je op zoek gaan naar je eigen antwoorden en oplossingen.
Ik raad haar aan iedereen aan!"

- Carina, Noordervliet Corporate Communication Coödinator

"Ik heb de coaching bij Daphne als positief en prettig ervaren.
Ik werd geleid door de waan van de dag en ideeën en wensen van anderen en dingen die ik zelf wilde doen voor me uitschoof, terwijl die wel in mijn hoofd bleven hangen.
Nu maak ik betere keuzes en geef ik voorrang aan de dingen die ik wil doen, ik maak een planning waardoor ik me er ook aan houd. Ik maak afspraken met mezelf die ik serieus neem.
Daphne geeft praktische handvatten om mee aan slag te gaan de komende tijd, wat energie en vertrouwen geeft. "

- Tessa Reedijk, Psycholoog

"Daphne heeft een prettige energie, ze straalt rust en warmte uit. Dat werkt uitnodigend voor mij om ruimte in te nemen en mijn verhaal te doen. Ze dringt niets op en laat de verantwoordelijkheid bij mij. Ik voel me veilig en doordat ik met Daphne concrete acties formulier kom ik ook echt in beweging. "

- Erika, HR adviseur

"Voordat ik met het coach traject begon twijfelde ik over mijn volgende stap in mijn werk.

Ik was continu op zoek naar het perfecte, briljante concept. Ik vond het moeilijk om te kiezen uit al mijn ideeën en was bang om verkeerde keuzes te maken

Maar dankzij de gesprekken met Daphne realiseerde ik me dat ik eigenlijk al wist wat ik wilde. Ze leerde me om stap voor stap vooruit te gaan en niet langer te wachten op het perfecte moment.

Nu heb ik meer helderheid en vertrouwen. Ik wacht niet langer af en ik ben begonnen met het uitvoeren van mijn plannen."

- Marieke Riks Conceptdenker, artdirector, designer, trainer

Packages

Deep dive

Helpt je op weg als je zit met een enkel probleem of uitdaging. Boek vooruitgang met meer focus, helderheid en inspiratie. Krijg helder wat er speelt. Ontdek je patronen. Weet wat je wil en wat je te doen staat om je doel te bereiken.

1 x 90 minuten virtuele sessie
1 x 60 minuten virtuele sessie
Persoonlijke aandacht in een op een sessies
vragen die aanzetten tot nadenken en reflectie

Investering € 345,- ex btw

Foundation

Coaching en ondersteuning afgestemd op jou uitdagingen. Leer nieuwe manieren van denken en doen.

3 maanden coaching
6 virtuele sessies van 1 uur
Opdrachten tussen de sessies in

Investering € 695,- ex btw

Transformation

Coaching en ondersteuning afgestemd op jou uitdagingen. Leer nieuwe manieren van denken en doen. Van leven op de automatische piloot naar leven met intentie. Word je bewust van patronen en onderneem doelgerichte actie. Met als resultaat diepgaande verandering en groei.

6 maanden coaching
12 sessies van 1 uur live of virtueel
Opdrachten tussen de sessies in
E-mail en Whatsapp ondersteuning tussen de sessies in

Investering € 1.395,- ex btw

Design your own

Op zoek naar iets anders?

Neem contact op voor een op maat gemaakte ervaring die past bij je individuele behoeften.

Veelgestelde vragen

1:1 coaching is perfect voor mensen die moeite hebben om hun creatieve droom waar te maken, of die hun leiderschap of levenservaring naar een hoger plan willen tillen. Ondernemers en creatieve professionals kunnen allemaal profiteren van 1:1 sessies met mij om doelen te stellen, een plan te ontwikkelen en een succesvolle, duurzame toekomst op te bouwen.

Gemiddeld om de week. Het plannen van de sessies gaat in gezamenlijk overleg.

Professionaliteit, verantwoordelijkheid, uitdagingen, vreugde, angst, groeipijn, hervonden kracht, nieuwsgierigheid, spel, avontuur, ondersteuning, duurzame resultaten.

Als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. Misschien werkt er iets niet meer voor je, en tenzij je het anders doet, zal het waarschijnlijk niet veranderen. Je hebt maar een leven. Waarom zou je niet investeren in de ondersteuning die je nodig hebt om je leven beter te maken?

Als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. Misschien werkt er iets niet meer voor je, en tenzij je het anders doet, zal het waarschijnlijk niet veranderen. Je hebt maar een leven. Waarom zou je niet investeren in de ondersteuning die je nodig hebt om je leven beter te maken?

De belangrijkste voorspeller van een succesvol coachtraject is de kwaliteit van de relatie tussen coach en coachee.

Vraag referenties aan mensen die je vertrouwd en respecteert die met een coach gewerkt hebben. Benader verschillende coaches en maak een keuze.

Check of de coach gecertificeerd is en zich houdt aan de ethische codes die er zijn in professionele coaching.

Raar maar waar: een coach hoeft niet alles te weten van jouw organisatie of branche om zijn of haar werk goed te doen.

Leg contact met de coach en plan een kennismakingsgesprek in zo dat jullie beiden kunnen beslissen of er een klik is. De coach beslist ook of zijn of haar werkwijze aansluit bij jouw wensen.

Het is belangrijk om een idee te krijgen hoe de samenwerking er uit kan gaan zien, het gaat uiteindelijk om jouw ervaring. De belangrijkste voorspeller van een succesvol coachtraject is de kwaliteit van de relatie tussen coach en coachee.

Hieronder volgen een aantal vragen die je kunt stellen tijdens het kennismakingsgesprek en voor jezelf in je achterhoofd kunt houden:

Vertrouw ik deze persoon en durf ik me open te stellen voor hem of haar?

Staat deze persoon aan mijn kant én is hij of zij tegelijkertijd bereid om me uit te dagen?

Is deze persoon medelevend én durft hij of zij mij respectvol te confronteren?

Waarom zijn ze coach geworden?

Hoe zijn ze coach geworden?

Worden ze zelf gecoacht?

Kunnen ze het verschil uitleggen tussen coaching, therapie en consulting?