Groots dromen begint met het nemen van een eerste, kleine stap.

In slechts twintig minuten en na het beantwoorden van zes vragen heb je helder in het vizier wat je volgende stap is in je leven of carrière.

Ideaal als je nog niet eerder bent gecoacht of benieuwd bent naar mij en mijn coaching stijl. Kort maar krachtig, geheel vrijblijvend. Zet nu je eerste stap en boek een gratis sessie.

Groots dromen begint met het nemen van een eerste, kleine stap.

In slechts twintig minuten en na het beantwoorden van zes vragen heb je helder in het vizier wat je volgende stap is in je leven of carrière.

Ideaal als je nog niet eerder bent gecoacht of benieuwd bent naar mij en mijn coaching stijl. Kort maar krachtig, geheel vrijblijvend. Zet nu je eerste stap en boek een gratis sessie.

"Daphne heeft mij uitgedaagd en met mij meegedacht om duidelijk te maken wat mij motiveert om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Dat deed ze door met mij mee te denken en vragen te stellen waardoor ik in mijzelf vond wat ik zocht. Daardoor heb ik meer vertrouwen in mijn volgende stap en kan ik duidelijk maken wat mij motiveert."

- Marc, Consultant

"Ik voelde mij na mijn eerste ontmoeting met Daphne meteen op mijn gemak. Haar rust en zachte uitstraling geeft vertrouwen. Daphne geeft mij ruimte maar weet precies op het juiste moment je op een zachte maar duidelijke manier een spiegel voor te houden.
Vanuit daar vraagt ze door en dat brengt veel verheldering."

- Caja, Wandel- en leefstijlcoach

"Daphne maakt op een natuurlijke manier contact. Ze heeft een prettige energie, ze straalt rust en warmte uit. Dat werkt uitnodigend om mijn verhaal te doen. Ik voel mij gehoord. Door haar vragen weet ze goed tot de kern te komen. Ze daagt mij uit om tot concrete acties te komen."

- Esther, Trainer

"Bij Daphne voelde ik me vertrouwd, ik kon alles met haar bespreken. Ze communiceert duidelijk, luistert aandachtig en laat je veel zelf inzien. Ik ben blij met het resultaat van de coaching en pas het geleerde toe in de praktijk. "

- Ederik, Marketing Manager